Beste Nederland en speciaal meneer Rutte

Beste Nederland en speciaal meneer Rutte

december 17, 2018 2 Door Planetfirst

Meneer Rutte en Nederland

U heeft het over de doeners, de mensen die niet klagen en schreeuwen, maar vooral doen. Maar U vergeet dat de doeners, bijna iedere inwoner van Nederland, het DOEN, haast onmogelijk wordt gemaakt, mede door het beleid van dit kabinet. Er zijn duizenden voorbeelden waarin mensen die wel willen, niet verder meer komen, door regels die elkaar tegenspreken, door uitholling van de vele voorzieningen en noem maar op.

Ik had graag een oproep van U gezien, Minister President, waarin U aangeeft dat de uitdagingen waar we met zijn allen voor staan zo groot en gecompliceerd zijn, dat het kabinet ook niet alle antwoorden heeft. Dat we even pas op de plaats moet maken en alle problemen in kaart moeten brengen. Dat we met alle hulp van elkaar moeten kijken naar waar de oplossingen liggen. Beleid waar draagvlak voor is en hoe we nieuw beleid het best kunnen uitvoeren. Dat we even niet allerlei pacten gaan tekenen en zaken gaan uitvoeren waarvan de consequenties nog niet te overzien zijn, puur omdat we iets willen doen.

Daarom plaats ik hier een oproep en hoop ook op Uw steun meneer Rutte.

Beste mensen van Nederland.

Waar loopt U tegenaan in Nederland en welke ideeën heeft U om dat wel op te lossen, iets wel soepeler te laten verlopen? welke kleine veranderingen in de zorg, in onderwijs, het politieapparaat en noem maar op, zou volgens U helpen? Laten we constructief gaan denken en al deze ideeën verzamelen op dit platform. Laten we elkaar helpen deze concepten te versterken en stoppen met, ja maar en lukt toch niet. Vind je een idee zo slecht en weet je een veel betere oplossing dan stuur je je eigen idee in. De kracht van samenwerken en met oplossingen komen die uitvoerbaar zijn, zijn krachtiger dan we denken. Een goed idee zet je niet even weg als een stel mensen die protesteren. Om een goed idee neer te halen moet je met hele goede argumenten komen en als dat niet lukt dan kan je beter de handen in een slaan. Want dan maken we dit land echt gaaf. Laten we stoppen met klagen en aan de slag gaan.

Stuur Uw First in naar daphne@planetfirst.nl . Ik plaats deze hier op de site en anderen kunnen reageren op Uw First onder het artikel bij reacties.

Een fijne dag.

Daphne

Please follow and like us: