Durf Jij?

Durf Jij?

november 27, 2018 0 Door Planetfirst

Je loopt al lang met een goed idee rond. Maar je hebt geen idee waar je naar toe moet met dat plan of hoe je ermee kunt beginnen. Je zoekt mensen die samen met jou dat plan kunnen uitvoeren of je zoekt mensen die jouw plan kunnen versterken, omdat je nog tegen dingen aanloopt. Hoe vind jij deze mensen?

Op het Platform PlanetFirst kan iedereen zijn plan plaatsen. Door middel van categorieën kunnen anderen  jouw plan makkelijk vinden. Hierdoor kun je mensen vinden die samen met jou het plan willen realiseren. Of het nu gaat om mensen in de buurt waar jij iets mee wilt opzetten, of dat je een bedrijf zoekt die iets, dat je op de markt wilt brengen kan fabriceren, of dat je collega’s zoekt die samen met jou iets willen veranderen op de werkplek of dat je heel veel Nederlanders wilt bereiken die jouw visie delen over iets dat je op landelijk niveau wilt verbeteren.

Er lopen zoveel mensen met goede ideeën rond. Van iemand die een geniaal idee heeft om iets te verbeteren in het OV, tot kleine initiatieven in de buurt. PlanetFirst wordt het platform waar we al deze ideeën gaan verzamelen.

Durf jij deze uitdaging aan? Wil jij ook binnenkort jouw idee delen met anderen en aan de slag? Laat dan een berichtje achter onder dit blog als steun. Wij gaan er alles aan doen om dit platform te realiseren.

Please follow and like us: