Een marktplaats voor concepten

november 21, 2018 0 Door Planetfirst

Groot of klein, we hebben allemaal wel eens een goed idee. Maar hoe breng je een idee onder de aandacht? Soms kunnen goede plannen pas uitgewerkt worden en gerealiseerd worden als je meer mensen kunt bereiken. Mensen die er net zo over denken, mensen die vaardigheden bezitten om jouw plan te realiseren. Of mensen die gemotiveerd zijn door jouw concept en mee willen doen.

Of je nu een specialist in een ziekenhuis bent en al geruime tijd rondloopt met een goed concept hoe je de wachttijden kan verkorten, of een scholier bent die een super plan heeft hoe iets anders geregeld kan worden op school, vaak is het moeilijk om medestanders en participanten te vinden, want hoe bereik je iedereen?

Op Planet First wil ik een website gaan realiseren, waar iedereen een account kan gaan aanmaken en een First kan schrijven. Wat heeft jouw prioriteit? Deze kan je delen onder de vrienden die je hebt op dit platform en deze kan je delen met anderen. Mensen kunnen jouw idee steunen met Planets. Ze kunnen je ook aanvullingen geven om het idee nog beter te maken. Soms zul je genoeg hebben aan heel veel planets om bijvoorbeeld de schoolleiding te overtuigen dat heel veel leerlingen achter een verandering staan en dat het plan uitgewerkt is tot een werkbaar concept. Soms zul je participanten nodig hebben die je gaan steunen, bedrijven die willen helpen met een financiering of soms moeten we zelfs de overheid overtuigen dat er een goed en werkbaar concept tot verandering klaar ligt.

Maar met zijn allen hebben we veel kracht om dingen te realiseren. Ook ik ben op zoek naar mensen die mij kunnen helpen deze website te bouwen. Laat een reactie hieronder achter. benieuwd wat jullie vinden.

 

Please follow and like us: