Creatieve Penvrienden

LOCATIE
Landelijk

CATEGORIE
Penvrienden

Profiel foto

Daphne Noordervliet

Creatieve brieven schrijven, penvrienden

Hou je ook van schrijven? Een enveloppe vinden op de deurmat, met jouw naam in handgeschreven letters?

Doe mee en laten we weer handgeschreven brieven naar elkaar schrijven.

Hoe?

1. Maak een gratis account aan op planetfirst. Als je ingelogd ben kun je naar inloggen gaan en je account bewerken, dus een foto plaatsen en misschien je instagram account gegevens delen.

2. Schrijf een 1st over jezelf en wat voor penvriend/vriendin je zoekt. Misschien wil je lange brieven schrijven, misschien wil je juist creatieve brieven schrijven met tekeningen. Vertel over je interesses en wat je zoekt in de briefwisseling. Plaats de 1st in de categorie: Pen vrienden.

3. Als je 1st geplaatst is, deel deze dan op sociaal media.

4. spannend, afwachten wie er gaan reageren.

Mensen die interesse hebben kunnen een reactie plaatsen onder jouw 1st. Ook kunnen mensen naar jouw profiel gaan en op het brievenbusje onder juow naam klikken om jou een persoonlijk bericht te sturen. Wees niet bang, jullie hebben dan nog geen emailadressen of andere gegevens uitgewisseld. Pas als je echt zeker bent dat je je gegevens wil delen met een ander kun je deze via een beveiligd bericht delen.

 

Laat anderen weten over dit project zodat we kunnen scrollen door de categorie penvrienden en een match kunnen vinden.

 

Foto gallerij

Reacties

Josephien Sierag
04 augustus 2020

Vroeger, als kind en als puber, had ik penvriendinnen in Japan, China, Zweden en Argentiniƫ. Ik genoot van andere werelden die voor me opengingen. Ik hou van schrijven, al heb ik er nu, door zware mantelzorgtaken, weinig tot geen tijd voor. Maar een kaartje met een klein bericht zou ik heel leuk vinden. Niet alleen om te ontvangen, maar ook om te sturen.