Free the people

LOCATIE
Online

CATEGORIE
Maatschappij

Profiel foto

Daphne Noordervliet

Uitdaging aan alle #ikdoenietmeermee aanhangers

Beste onderschrijvers van #ikdoenietmeermee

 

Zelf heb ik weinig kennis van covid 19, virussen, testresultaten en alles wat er nu speelt. Ik weet wel dat we in Nederland zaken goed geregeld hebben en dat we eigenlijk altijd erg vrij zijn geweest. Vergelijk het eens met vele landen om ons heen. Dat de regering nu voor een gigantische uitdaging staat en niemand precies weet wat covid precies doet, hoe het te bestrijden en hoe het zal verlopen lijkt me heel logisch. Ze zullen dus goede en soms minder goede keuzes maken. Kritische vragen stellen juich ik toe, de overheid zou ook echt die druk mogen voelen om opener en eerlijker te communiceren. Jullie actie, de overheid onder controlle krijgen juich ik niet toe. Wat zouden jullie van plan zijn als jullie de controlle hebben over de overheid. Hoe willen jullie het land gaan besturen?

Als jullie aangeven free the people, hoe willen jullie mensen dan bevrijden? Bedoelen jullie bevrijden van de overheid? Of van de nare gevolgen die helaas kleven aan de strenge maatregelen en die niemand ontkent.

Als het dat laatste is dan daag ik jullie uit. Laten we positieve acties starten om in deze ontzettend moeilijke tijden anderen te helpen. Start een actie op Planetfirst. Hoe gaan jullie je inzetten voor eenzame ouderen? Hoe gaan jullie je inzetten voor mensen die kwetsbaar zijn en binnen moeten blijven om besmetting te voorkomen? Jullie kunnen boodschappen acties op touw zetten, bennefiet concerten in de tuin aanbieden. Welke maatregelen kunnen jullie bedenken om het fijner te maken maar op een manier dat iedereen rekening houdt met elkaar. Ik denk dat jullie creatief genoeg zijn om zelf geweldige acties te bedenken.

 

Laten we positief zijn en al jullie creatieviteit inzetten om met elkaar deze tijden dragelijker te maken voor iedereen.

Gebruik de #planetfirstikdoemee

 

Reacties