Gezonde snack als compensatie inkomticket sportactiviteiten

Gezonde snack als compensatie inkomticket sportactiviteiten

december 14, 2018 0 Door Planetfirst
First ingezonden door Steven Terlaeken
Beste sportfederaties allerlanden 🙂 tegenwoordig moet je overal (in België) wel inkom betalen als je je kind volgt op een sportmanifestatie, voetbalwedstrijd, loop,… terwijl je als ouder bij de club waar je kind staat ingeschreven toch ook al lidgeld betaald.
Je doet dat om je kind bezig te zien, je kind te volgen, je kind plezier te doen, hem of haar te ondersteunen en te supporteren !
Helaas wordt dat ook wel wat veel – zo om de 2 weken 2,5 euro en meer te geven om je kind te volgen en dan reken ik nog niet mee wat je uitgeeft aan ongezonds in de kantine of om je kind weg naar zijn sport te rijden.
In zo’n kantine zijn de aangeboden drankjes en food ongelooflijk ongezond ! Je vindt er enkel snel klare ongezonde happen als hotdogs, hamburgers, chips, chocolade,…
Vandaar mijn voorstel : Is het niet mogelijk om dat inkomticket in te ruilen tegen een gezonde snack voor jeugdspeler of volwassene ? Een zelfgemaakte soep, een paar appels, een gezonde cake, een wrap een gezonde appelwafel, kortom mogelijkheden genoeg om de club te steunen…
Een sportieve win win voor iedereen, lijkt me !
Please follow and like us: