Make your own magic

Make your own magic

november 21, 2018 4 Door Planetfirst

Planet First is meer dan een denktank. We  doen meer dan het verzamelen  van ideeën en concepten. We brengen ook mensen samen, die elkaar kunnen helpen om hun ideeën en concepten te realiseren. Soms is er meer nodig dan alleen een goed idee. Je hebt mensen nodig die deze samen met jou kunnen realiseren.

Stel je voor dat we binnenkort met een zoekterm op Planet First, ideeën en concepten kunnen vinden. Dingen waar jezelf ook over aan het nadenken bent. Dat je kan zoeken of er nog leuke initiatieven in jouw buurt zijn, in jouw stad of op ieder ander vlak waar jij verandering wilt zien. Met een First kan je snel een plan onder de aandacht brengen waar je medestanders voor zoekt.

Dat je in jouw straat een oplossing hebt bedacht voor het gedoe met de vuilcontainers. Dan plaats je een First op Planet First en stuurt de link na alle mensen in jouw straat. Als men het een goed plan vindt, krijg je vast veel PLANETS. Met deze First kun je de gemeente laten zien dat jullie een werkbare oplossing hebben en er veel draagkracht voor is.

Of je hebt een innovatief idee om water op te vangen en deze te gebruiken voor iets anders, dan plaats je dit concept in een First en deelt je link. Verzamel zoveel mogelijk Planets en participanten kunnen zich melden. Als iets genoeg aandacht krijgt en onder de aandacht komt, kunnen goede concepten gerealiseerd worden.

Planet First is er voor iedereen. Of je nou collega’s wil uitdagen om verandering of verbetering op de werkplek te bewerkstelligen, of dat je grote oplossingen hebt voor maatschappelijke problemen, iedereen kan elkaar vinden op het Platform Planet First.

Please follow and like us: