Uitdaginsspel.

Uitdaginsspel.

december 11, 2018 1 Door Planetfirst

Wat kunnen we zelf doen?

Verandering begint bij jezelf. Vaak is dat lastiger dan het lijkt. Iets laten omdat dat beter is. Wat heeft het voor zin als ik de enige ben. Dan is het niet meer dan een druppel op de gloeiende plaat. Laten we elkaar uitdagen een plas te maken van die druppel.

Straks kunnen we op het platform Planet First, meer doen dan alleen onze goede concepten delen. We kunnen ook een persoonlijk account aanmaken en vrienden uitnodigen. Vrienden kunnen elkaar een uitdaging sturen. Men kan de uitdaging aangaan of afwijzen.

Als je een uitdaging aangaat, dan kun daar over schrijven op jouw account. Men mag elkaar bespioneren. Bijvoorbeeld als de uitdaging is: neem een week de trap in plaats van de lift. Collega’s en vrienden kunnen je mogelijk snappen terwijl je toch stiekem de lift neemt. Het is aan ieder persoon of je wel of niet spionnen toestaat.

Als je een uitdaging gehaald hebt, krijg een planet medaille op je profiel. Twintig medailles kun je inwisselen voor een beker.  Natuurlijk kun je ook jezelf uitdagen.

De uitdagingen kunnen van alles zijn. Of je nu een week je auto wil laten staan, doorbrengt met een persoon waar je vooroordelen tegen hebt, geen vlees eet, of geen haarlak gebruikt. De creativiteit zal ons verbazen en ik ben erg benieuwd naar alle uitdagingen.

Op dit moment heb ik gesprekken met een aantal bedrijven. Mocht U geïnteresseerd zijn te participeren dit platform te realiseren, neemt U dan contact op met daphne@planetfirst.nl

Please follow and like us: