Waarom is deze website anders?

november 29, 2018 0 Door Planetfirst

Waarom is deze website anders? Die vraag wordt mij dagelijks gesteld. Er zijn talloze websites waar men vraagt om mee te denken, om mee te werken aan nieuwe initiatieven.

Op het Platform Planet First kan iedereen met een goed idee terecht. Of je nu met een duurzame oplossing komt, een initiatief om het gezelliger te maken of gewoon dingen anders wil. Iedereen kan een account aanmaken. Door de spelregel dat alle concepten alleen mogen worden voorzien van aanvullende en constructieve comments, is dit het Platform waar ideeën sterker worden.

Er is geen jury of organisatie op Planet First die gaat bepalen welk plan wel goed is en welk plan niet. Op Planet First bepalen de lezers zelf welk plan zij willen steunen en welk niet. Door middel van comments kan men een idee dat nog haken en ogen kent samen met anderen verbeteren. Met Planets kun je concepten steunen en hoog in een ranking krijgen waardoor je een nog groter publiek kan vinden. Op planet First kun je straks door een zoekmachine initiatieven en concepten vinden die gaan over iets waar jouw interesses ook naar uit gaan. Je kan plannen vinden die zich afspelen in jouw buurt, gemeente, op jouw universiteit of op jouw werk. Waardoor men elkaar kan vinden om samen te werken, te participeren of om zelf met een eigen plan te komen. Omdat jouw oplossing voor iets er nog niet bij staat.

Naast deze functie heeft Planet First nog meer in petto in de toekomst. Een uitdagingsspel waar we elkaar kunnen uitdagen tot verandering. Een t.v. special: The battle of the First. Daar later meer over,

Wilt U meer weten over Planet First mail naar daphne@planetfirst.nl

Please follow and like us: