Wat is precies de bedoeling van deze site?

november 23, 2018 0 Door Planetfirst

Dank jullie wel voor de vele mails met ontzettend positieve reacties. Sommigen schrijven dat ze zijn geïntrigeerd door het concept en vragen waar ze dan hun account kunnen aanmaken of waar zij hun First kunnen plaatsen. Dit is niet duidelijk op dit moment. Dat klopt. Dat kan NOG niet.

De website is nu op deze manier vorm gegeven zodat ik mijn concept kan delen over het Platform Planet First. Ik ben op zoek naar een team die samen met mij het Platform Planet First kunnen gaan opzetten. Er moet een grote website gebouwd worden, waar mensen als individu of als groep een account kunnen aanmaken.  Op dat account kunnen ze hun First plaatsen. Deze kunnen ze delen met alle andere gebruikers van Planet First. Er moet een systeem ingebouwd worden waarmee men Planets kan doneren aan een First. Dat is een soort virtuele munt eenheid, waarmee je aangeeft een First te steunen.

Er moet een ranking lijst ingevoerd worden, waar bezoekers snel kunnen zien welke Firsten hoog scoren en dus een groot draagvlak hebben. Ook zullen er moderators nodig zijn om de spelregels en content van de website te controleren.

Het opzetten van dit platform wil ik dus graag met een team doen. Ook zoek ik investeerders om mij te helpen dit te bekostigen.

Ik hoop dat mijn droom om dit platform te realiseren snel realiteit gaat worden.

Daphne

Please follow and like us: